Groot nieuws!!

Vanaf nu is het eerste en enige Nederlandstalige ‘drumles-iBook’ verkrijgbaar in de iBookstore en het heet ‘iKdrum’.

 

iKdrum is een volledige drumcursus voor beginners gemaakt door Erik Verheij en Robert-Jan van Schoonacker. Daar waar de bekende drumboeken ophouden gaat iKdrum een stap verder. Zo’n beetje alles over drummen komt aan bod, stokhouding, stemmen van je trommels,geschiedenis van het drumstel noem het maar op het komt voorbij in iKdrum. Maar misschien wel het belangrijkste er is ontzettend veel om te spelen en te leren. Per hoofdstuk krijg je uitgebreide video en audio fragmenten, ieder drumritme en elke drumfill wat uitgeschreven staat wordt ondersteund met een audiofragment. Iedere playalong (!) wordt voorgespeeld en daarna krijg je de ruimte om zelf mee te spelen met de drumless track!! Je volgt deze cursus dus achter je drumstel..ipad mee, hoofdtelefoon op en daar ga je. ‘iKdrum’ is verkrijgbaar in de iBookstore. Je kan kosteloos een inkijkexemplaar downloaden om een indruk te krijgen.

iKdrum..nu jij!

iKdrum is vooralsnog alleen te bekijken op een iPad2 en ‘new’ iPadĀ  met iBooks