Het is dan eindelijk zo ver. Na maanden monteren, editten ,renderen en nog eens renderen is mijn nieuwe DVD ‘Drum On!’ een feit! Ik ben er echt apetrots op. Natuurlijk kan ik zo’n DVD niet in m’n eentje maken. Ik vind het bijzonder dat er zoveel mensen zich zo ingezet hebben om dit resultaat te bereiken. Allereerst zijn daar de deelnemers aan de DVD. Het is nogal wat , zomaar even in een studio gaan zitten en dan vertellen wat je nog niet zo goed beheerst. Normaal is een DVD of youtube juist het medium om te laten zien wat je wel kan. Daarom nogmaals een blijk van enorme waardering voor Miguel Kooreman, Lennard van Toornburg ,Nick van Marwijk en Ron Verspeek.

Gelukkig kon ik uit jullie reacties op de opname dagen al opmaken dat je ook echt het gevoel hebt gehad dat je er wat van opgestoken hebt en dat je nu een stap verder bent in je drummen.

Bijzonder veel dank aan drum-tec.de en dan met name aan Marcus Berger. Hij is degene die je hoort als je voor de Duitse taal kiest. Duitse taal? Jawel, Drum On is volledig in het Duits gesynchroniseerd, hoe bijzonder is dat?!

Sven Buschgens en Miguel Kooreman hebben deze website ontwikkeld. Miguel heeft ook het design gedaan voor de DVD.Uiteraard ook dank aan Astrid en Wendy die veel geduld hebben opgebracht en ons de nodige uren hebben moeten missen.

Maar er is er een die echt alle lof verdient, hoeveel uren hij in deze DVD heeft gestopt is nauwelijks te tellen. Luc Gulikers, zonder hem was dit nooit van de grond gekomen, zag de dvd er niet zo gelikt uit en had ik de moed al lang opgegeven als we ergens een tegenslag hadden.Ontzettend veel dank!

 

Kijk rustig rond op mijn website, ga vooral ook even langs de shop ;) en vooral…

DRUM ON!

 

Robert-Jan